Privacyverklaring

Dierenpension immermoed is er van overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Dierenpension immermoed houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening (wanneer u contact met ons zoekt, verlangen wij een aantal van uw persoonsgegevens) legt Dierenpension immermoed uw gegevens vast. Dierenpension immermoed gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Dierenpension immermoed, van haar groepsmaatschappijen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Dierenpension immermoed rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Dierenpension immermoed. Dan laten wij uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Klikgedrag

Op de websites van Dierenpension immermoed worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Dierenpension immermoed haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Internetsites van derden

Deze privacy verklaring is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Wijzigingen Privacy verklaring

Dierenpension immermoed behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacy verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Openingstijden

Ma-Di-Wo-Do-Vr-Za tussen 9.30 - 11.00 uur en tussen 16.30 - 17.30 uur

Zondag tussen 16.30 en 17.30 uur, 's ochtends gesloten voor brengen en halen

Feestdagen: beperkt open voor brengen en halen.

Dagopvang tussen 8.00 uur en 19.30 uur (andere tijden in overleg) alleen op ma t/m za

Neem contact met ons op

Dierenpension “Immermoed”

Janette Everse

Westerein 23

8571 GB  Harich

Tel. 0514-681073

Link naar google MAP

Carnibest

Immermoed is verkooppunt geworden van Carnibest, het vers vlees voer waar onze eigen witte herder al 10 jaar graag zijn tanden in zet. Klik op het logo voor meer informatie.