De gezondheid van onze gasten

Iedere kat is welkom! De gasten hebben een eigen binnen- en buitenkennel. Als het mogelijk is kunnen we, in overleg met de eigenaars, de katten bij elkaar plaatsen. Sommige katten hebben behoefte aan gezelschap, en anderen niet.

 

Om verspreiding van (ernstige) ziekten te voorkomen, is het belangrijk dat onze gasten tenminste zijn gevaccineerd voor:

  • Kattenziekte (Feline Panleukopenie)
  • Niesziekte (Feline Herpesvirus/Feline Calicivirus)

U dient het paspoort/vaccinatiebewijs bij ieder bezoek aan ons pension mee te brengen. Het boekje blijft hier gedurende het verblijf van uw kat. Denk er aan dat de entingen bij binnenkomst in ons pension minimaal 3 weken oud moeten zijn, en maximaal 1 jaar oud. Verloopt de enting tijdens het verblijf in ons pension, dan dient u voor het verblijf de entingen te laten vernieuwen. 

Voer

Wij voeren de katten Royal Canin. U mag natuurlijk ook het eigen voer meegeven.

Belangrijk: Vergeet niet te melden dat uw huisdier extra aandacht nodig heeft i.v.m. ziekte. Heeft het dieetvoeding en/of medicijnen nodig dat moet u dit wel zelf meenemen.

Even weten: Bij ziekte van uw huisdier wordt wanneer mogelijk in overleg met u, de eigen dierenarts geraadpleegd (dit kan alleen binnen 20 km.), anders zullen wij de raad van onze eigen dierenarts inroepen, te weten Dierenartsenpraktijk Gaasterland in Balk. De kosten hiervan worden aan u doorberekend.